Save the date

The BIM Summit by Symetri 2025

 Vi är glada att redan nu kunna avslöja datumet för nästa års stora event The BIM Summit by Symetri. Boka in den 9 april i din kalender!

The BIM Summit by Symetri 2025

Välkommen till The BIM Summit by Symetri

The BIM Summit by Symetri är det nya namnet på vårt årliga event, tidigare känt som Nordic BIM Summit, och som riktar sig till dig som arbetar inom bygg- och infrastruktur.

Vi tar succén till London

Med 94% i kundnöjdhet och med engagerade deltagare från hela Norden, är vi glada över att ta nästa steg och inkludera London till 2025. Nästa år kommer vi därför att kunna erbjuda 3 fysiska mötesplatser; Stockholm, Oslo och London, samt möjligheten att delta digitalt. För dig som deltagare innebär det att du kommer att få ta del av ännu fler aktuella talare från internationella företag som delar med sig av sina erfarenheter inom BIM, hållbarhet och AI. 

Samtidigt behåller vi den lokala känslan

I samtliga städer kommer vi att anordna exklusiva workshops och breakout sessions där vi fördjupar oss i aktuella och intressanta ämnen. Du får även gott om tid att nätverka med kollegor från branschen och våra eventpartners på plats.

Planeringen för en inspirerande och innehållsrik dag för dig som deltagare är redan igång, och inbjudan kommer att skickas ut senare i höst.

Boka redan nu in The BIM Summit i din kalender - 9 april är dagen det händer.
Det här vill du inte missa! 

Nyheter

Autodesks nya köpprocess

09 juli 2024

Autodesk har meddelat att de övergår till en ny köpprocess för att effektivisera köp för dina Autodesk-prenumerationer. Dessa förändringar kommer att äga rum den 16 september 2024 för kunder i Storbritannien och Europa.

Läs mer