Kontakt

Undrar du över något? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt!

Eller ring oss

Cecilia Hermansson,
Cecilia Hermansson E-postcecilia.hermansson@symetri.com Telefon+46 21 17 25 55

Kursinformation

Här hittar du all information om våra kurser, praktiskt samlad på ett och samma ställe.

Varför utbildning?
Vi vet att effektiv utbildning kan bidra till att öka produktiviteten och att investering i kompetens är lika viktigt som att investera i rätt mjukvara.

Kursens utformning
Alla kurser är utformade för att möta deltagarnas önskemål och behov och omfattar utbildning i såväl Autodesks produkter som våra egna tekniska lösningar. På våra anläggningar arbetar vi med de senaste programversionerna och tekniken för att kunna erbjuda deltagarna bästa möjliga förutsättningar.

Om våra lärare
Våra lärare är tekniskt kunniga och välutbildade och har naturligtvis både lång och bred erfarenhet.

Schemalagda kurser
Våra schemalagda kurser har fasta kursplaner och är satta för tre till sex deltagare för att erbjuda tillräcklig tid och bästa hjälp. Varje deltagare har en egen arbetsstation med de senaste programversionerna installerade. Teori blandas med övningar för bästa inlärning.

Utbildningar hos företag
Vi kan även erbjuda utbildning direkt på arbetsplatsen för att minimera avbrott i produktionen och hålla kostnaderna nere.

Företagsanpassade kurser
Ofta kan en skräddarsydd kurs bli den mest effektiva för ditt företag vare sig ni är en grupp som kommer till oss eller vi kommer ut till er. Kursinnehållet anpassas efter ditt företags önskemål och specificeras vid kursbeställning. Deltagarna får en tydlig känsla av att kursen verkligen är anpassad efter dem och kan själva vara med att utforma innehållet och ta upp problemställningar i förväg. Kombinera gärna innehållet i flera kurser. Kontakta oss med era önskemål.

Anmälan & betalning
Du anmäler dig till våra schemalagda kurser via formuläret i kurskalendern, där du även ser aktuellt pris inklusive kursmaterial, lunch och kaffe. Alla priser anges exklusive moms.
Direkt efter anmälan får du en bekräftelse via e-post om att anmälan är mottagen.
Vi återkommer med en definitiv bekräftelse på att kursen blir av ca. 2-3 veckor innan kursstart. Om du har önskemål kring specialkost, vänligen hör av dig i god tid före kursstart.
Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid för få anmälda deltagare.

Avbokning
Du kan avboka din kursplats utan kostnad fram till 3 veckor före kursstart, därefter utgår halv avgift. 
Avbokar du din kursplats 5 arbetsdagar eller färre före kursstart debiteras hela kursavgiften, men i gengäld får du 50 % rabatt om motsvarande ny kurs bokas vid samma tillfälle. 
Du har rätt att överlåta din kursplats, men meddela i sådana fall detta före kursstart.

Hitta till kursen
Adress och karta till respektive utbildningskontor hittar du här. Välj ort.

Kontakta oss!
Hör av dig till oss när du vill prata utbildning eller få vägledning kring vilken kurs du bör välja. Kontakta oss via e-post: training@symetri.se eller hör av dig till Cecilia eller Jasmine enligt nedan.

Cecilia Hermansson,
Cecilia Hermansson E-postcecilia.hermansson@symetri.com Telefon+46 21 17 25 55