Kontakt

Undrar du över något? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt!

Eller ring oss

Mats Persson, Business Unit Manager Project Services
Mats Persson Business Unit Manager Project Services E-postmats.persson@symetri.com Telefon+46 70 603 48 20

Projekttjänster BIM

Förbättra effektiviteten, kvaliteten och kommunikationen i dina byggprojekt.

Förbättra effektiviteten, kvaliteten och kommunikationen i dina byggprojekt 

Dagens byggprojekt tycks ständigt bli alltmer komplexa och omfatta allt fler projektintressenter. För att kunna fatta välgrundade beslut måste de dessutom ha tillgång till rätt information vid rätt tillfälle.

 Lyckligtvis finns det teknik som underlättar detta arbete. 


Vårt främsta mål är att skapa ett effektivt och öppet arbetsflöde för de kunder som arbetar med BIM och det har vi lyckats med genom BIMeye. Med BIMeye kan du öka effektiviteten, skapa transparens och förbättra kvaliteten på ditt arbete under samtliga projektfaser, från idé till fastighetsförvaltning. 

 

Tack vare vårt nära samarbete med arkitekter, konstruktörer och entreprenörer har vi upptäckt att det finns ett stort behov av öppenhet och samarbete inom branschen, vilket vi tagit hänsyn till i utvecklingen av våra produkter. Vår lösning för hantering av BIM-data bygger på många års erfarenhet från samarbete med företag i branschen.

 

Läs gärna mer om hur NCC, Veidekke, Cedervall och Link Arkitekter har förbättrat sina processer genom att implementera BIMeye. 

 

Vilka är då vi?

BIM Data Management från Project Services är ett oberoende affärsområde inom Symetri. Tack vare lång erfarenhet från byggbranschen har teamet bakom Project Services kunnat utveckla en lösning för hantering av BIM-data och som projektörer, konstruktörer och arkitekter kan använda som stöd i sitt arbete. Lösningen kan naturligtvis integreras i befintliga BIM- och CAD-verktyg. 


Vill du veta mer om molnbaserad hantering av BIM-data och hur lösningen kan hjälpa dig att effektivisera arbetet under samtliga projektfaser, från projektering och konstruktion till fastighetsförvaltning ?

 

Kontakta oss gärna för mer information. Med Symetri som partner kan du låta dina innovativa idéer forma framtiden. 

 

Mats Persson, Director, Project Services Business Unit Project Services
Mats Persson Director, Project Services Business Unit Project Services E-postmats.persson@symetri.com Telefon+46 70 603 48 20