Kontakt

Undrar du över något? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt!

Eller ring oss

Andreas Näsman, Sales Manager Sweden
Andreas Näsman Sales Manager Sweden E-postandreas.nasman@symetri.com Telefon+46 31 703 40 05

Projekttjänster PLM

Din investering i programvara från Symetri har snart lönat sig, eftersom den enkelt kan implementeras i dina projekt.

Din investering i programvara från Symetri har snart lönat sig, eftersom den enkelt kan implementeras i dina projekt. Vår lösning för projektimplementering bygger på principerna bakom lean, där varje uppgift är speciellt utformad för att skapa mervärde och där det är enkelt att implementera dina programvaror.

 

1. Förberedelse

Verksamhetsanalys – vi erbjuder en workshop där du kan lära dig mer om hur du gör en verksamhetsanalys. Vi går igenom olika affärsprocesser och funktioner och berättar mer om hur du kan förbättra verksamheten med hjälp av effektiva verktyg för designoptimering och datahantering. Efter avslutad workshop tar vi fram ett förslag på hur du kan förbättra företagets befintliga affärsprocesser med hjälp av lösningar från Symetri.

 

2. Förstudie

Vi gör alltid en förstudie för att analysera hur väl våra lösningar motsvarar kundernas behov. För att kunna gå vidare med implementeringen och erbjuda våra tjänster till fast pris är en förstudie ett måste.

 

3. Implementering

Din investering i lösningar från Symetri har snart lönat sig, eftersom den enkelt kan implementeras i dina projekt. Vår lösning för projektimplementering bygger på principerna bakom lean och större projekt implementeras i två eller flera faser för att säkerställa snabb avkastning på din investering. 

 

4. Systemintegration

Vanligtvis går det väldigt lätt att integrera våra lösningar i kundernas befintliga IT-miljöer. En av våra mest efterfrågade tjänster är integration mellan konstruktions- och affärssystem. Vår produktlösning SOVELIA ® PLM kan enkelt integreras med följande CAD-system: Autodesks Manufacturing-produkter, SolidWorks, Creo, ePlan och E3 Systems. Naturligtvis kan alla våra produkter enkelt integreras med samtliga Microsoft Office-program. 

 

Kontakta oss för mer information. Med Symetri som partner kan du låta dina innovativa idéer forma framtiden.

Andreas Näsman,
Andreas Näsman E-postandreas.nasman@symetri.com Telefon+46 31 703 40 05
Leif Brink,
Leif Brink E-postLeif.Brink@symetri.com Telefon+46 651 76 04 75
Torbjörn Rask,
Torbjörn Rask E-postTorbjorn.Rask@symetri.com Telefon+46 243 785 61