Kontakt

Undrar du över något? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt!

Eller ring oss

Andreas Näsman, Sales Manager Sweden
Andreas Näsman Sales Manager Sweden E-postandreas.nasman@symetri.com Telefon+46 31 703 40 05
Per Carlsson, Director AEC Business Unit
Per Carlsson Director AEC Business Unit E-postper.carlsson@symetri.com Telefon+46 70 295 33 10

Metodikutveckling

Metodik handlar inte bara om att införa gemensamma arbetsmetoder, utan även om att enas kring hur företagets konstruktörer enhetligt ska använda de rutiner, processer och regler som finns.

Om två eller flera konstruktörer samarbetar i en projektgrupp krävs det ofta gemensamma regler, så att arbetet standardiseras och håller samma kvalitet, oavsett vem som utför det.

 

Metodikutveckling handlar om att utveckla de metoder och processer som används inom ett företag, men också om att dokumentera fungerande rutiner och regler. Syftet med detta är att skapa standardiserade arbetsprocesser som ökar effektiviteten och säkerställer kvaliteten på det arbete som utförs. Enhetlig metodik gör det enklare att anställa nya medarbetare, dels för att företagets metoder och processer är dokumenterade, dels för att det blir enklare att integrera och utbilda dem i verksamheten.

 

Utbildning är ofta ett effektivt verktyg när man arbetar med metodikutvecklingsprojekt för att på ett enhetligt och pedagogiskt sätt implementera de förändringar som ska genomföras i arbetsrutinerna.

Eftersom marknaden och kraven från kunderna ständigt förändras är det viktigt att hänga med i utvecklingen och ta till sig de förbättringar och nyheter som ny teknologi och ny programvara innebär.

 

Kontakta oss. Med Symetri som partner kan du låta dina innovativa idéer forma framtiden.

Andreas Näsman,
Andreas Näsman E-postandreas.nasman@symetri.com Telefon+46 31 703 40 05
Per Carlsson, Director AEC Business Unit
Per Carlsson Director AEC Business Unit E-postper.carlsson@symetri.com Telefon+46 70 295 33 10
Torbjörn Rask,
Torbjörn Rask E-postTorbjorn.Rask@symetri.com Telefon+46 243 785 61