Kontakt

Undrar du över något? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt!

Eller ring oss

Sven Eriksson, Simulation Specialist
Sven Eriksson Simulation Specialist E-postSven.Eriksson@symetri.com Telefon+46 8 704 80 20

Simulering vid produktutveckling

Konstruktörer som har tillgång till lättanvända simuleringsverktyg har också bättre förutsättningar för att fatta välgrundade beslut tidigt i processen och nå ut med sina produkter på marknaden med kortast möjliga ledtider.

På dagens konkurrensutsatta marknad ställs konstruktörer ständigt inför nya utmaningar, med krav på att sänka kostnaderna, hålla nere vikten på produkterna och effektivisera utvecklingen av innovativa produkter. För att kunna möta dessa krav har många företag börjat använda digitala prototyper i sitt arbete, med resultatet att de får ut sina produkter på marknaden snabbare.

För att ditt företag ska kunna bevara konkurrenskraften även i framtiden, är det viktigt att konstruktionsavdelningen får tillgång till lättanvända simuleringsverktyg, så att även de ges förutsättningar att fatta välgrundade beslut redan tidigt i processen.

 

“I och med att vi nu kan göra digitala simuleringar kan vi arbeta med kundunika projekt på ett smartare sätt. Resultat som vi tidigare bara uppskattade kan vi nu räkna fram, vilket innebär att vi kan få fakta istället för antaganden.” Henrik Augustsson, Production Engineering Manager, EKOVENT.   

Klicka här om du vill veta mer om hur EKOVENT använder sig av simulering.

 

“Tillsammans med Symetris simuleringsteam har vi mycket bra möjligheter att prova olika koncept. Vi har fått en helt ny förståelse för vad som händer inne i våra produkter och kan dessutom beräkna den totala energireduktionen åt våra kunder.” John Jonsson, konstruktionsansvarig på Hallströms.  

Läs mer om Hallströms här.

 

Intresserad? Kontakta oss
Sven Eriksson, Simuleringsexpert
Sven Eriksson Simuleringsexpert E-postSven.Eriksson@symetri.com Telefon+46 8 704 80 20
Andreas Näsman,
Andreas Näsman E-postandreas.nasman@symetri.com Telefon+46 31 703 40 05
Leif Brink,
Leif Brink E-postLeif.Brink@symetri.com Telefon+46 651 76 04 75
Torbjörn Rask,
Torbjörn Rask E-postTorbjorn.Rask@symetri.com Telefon+46 243 785 61