Kontakt

Undrar du över något? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt!

Våra värden

Affärsmannaskap, progressivitet, lyhördhet och erfarenhet.

We will be the leading provider in Northern Europe of IT solutions supporting processes related to design, engineering, production, and the subsequent management of any advanced constructions. Our expertise is based on our lean philosophy where we together with our customers, establish qualified and effective work processes which are supported by job satisfaction and innovation.”

Alternate Text

Affärsmannaskap
I Symetri är vi ärliga och uppriktiga när vi gör affärer. Vi har empati för dig som kund och strävar alltid efter att föreslå det som vi tycker är den riktiga lösningen.

Progressivitet
Vi skall använda vår kärnkompetens för att på ett tidigt stadium lansera metoder och verktyg som inspirerar dig som kund att starta förändringsprocesser på ditt företag.

Lyhördhet
Vi strävar efter att förstå din vardag och dina problem. De lösningar vi erbjuder kan alltid relateras till detta. Vi bidrar till att formulera och sätta fokus på dina behov och vi sätter alltid dig i centrum.

Erfarenhet
Vi värdesätter både våra egna och ditt företags erfarenhet och strävar mot att komplettera varandra. Vi erbjuder dig vår erfarenhet inom de områden vi arbetar med kombinerat med den progressivitet som IT kan bidra med inom din verksamhet.

Jens Kollserud, CEO Symetri & Director AEC Business Unit
Jens Kollserud CEO Symetri & Director AEC Business Unit E-postjens.kollserud@symetri.com Telefon+46 70 875 19 20