Kontakt

Undrar du över något? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt!

Vill du hjälpa bygg- och fastighetsbranschen förändras?

Vi söker dig som har intresse av att vara med och spela en viktig roll i bygg- och fastighetsbranschens digitalisering. Kanske den största utmaningen som denna bransch stått inför i modern tid, med avseende på förändrade arbetsprocesser.

I egenskap av Nordens ledande leverantör av modell- och ritningsrelaterad IT blir vi på Symetri i allt högre grad involverade i spännande projekt på temat ”Building Lifecycle Management”, tillsammans med våra kunder på fastighetssidan. Då de är många (c:a 200 st) och vill ha vår hjälp med att digitalisera sina processer, i form av stöd kring implementation av BLM-strategier i sina projekt, så behöver vi fler ”taggade” kollegor som vill hjälpa dessa.

Arbetsuppgiften

Vi söker dig som har intresse av att vara med och spela en viktig roll i bygg- och fastighetsbranschens digitalisering. Kanske den största utmaningar som denna bransch stått inför i modern tid, med avseende på förändrade arbetsprocesser.

Önskvärda/meriterande kvalifikationer

Vi tror att du har en bakgrund i en fastighetsförvaltande organisation och förstår förvaltningens processer och dess behov av information. Det är meriterande om du dessutom har en god insikt i de digitala processerna vid genomförande av projekt. Du har ett genuint IT- och informationsintresse och gillar att arbeta med stora mängder data.

Utöver ovanstående grundläggande önskemål är kunskap om och erfarenhet i följande program meriterande:

  • Autodesk Revit (Architecture/MEP/Structure)
  • Graphisoft Archicad
  • Landlord
  • BIMeye

Önskvärda egenskaper

Vi är ett supertight team som älskar vårt jobb och de utmaningar som det innebär, även när inte allt riktigt går som vi har tänkt

Som blivande medlem av det teamet så kommer vi att lägga stor vikt vid din personlighet och attityd. Vi arbetar i yttersta framkanten av vad dagens teknologi kan erbjuda, där många stigar framåt är helt otrampade, där helt nya frågor ställs och där facit saknas vilket i sin tur ger utrymme för massor av kreativitet. Allt detta är en situation som bör intressera dig, fascinera dig men framförallt inte skrämma dig. Med detta sagt behöver vi väl nästan inte säga att du skall vara självgående, stresstålig och strukturerad, eller hur !

Vi erbjuder

För dig som vill vara med att påverka den nya generationens systemstöd för bygg och fastighetsbranschen erbjuder vi ett stimulerande och omväxlande arbete under professionell ledning. Vi finns i rymliga och moderna lokaler i Stockholm med en absolut närhet till tunnelbana.

Placeringsort

Solna – Stockholm

 

Du söker tjänsten genom att skicka din ansökan och CV via ett e-mail till Lars Vrennhage.

Om du har några  kompletterande frågor avseende tjänsten, som du anser dig behöva svar på innan du skickar in din ansökan, så är du välkommen att kontakta Mats Broman, Director, Business Unit Facility Management Services.

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!