Kontakt

Undrar du över något? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt!

Vi söker drivna projektledare till vårt fastighetsteam

Har du goda kunskaper i Landlord, alt andra FM-system och vill vara med och utveckla framtidens affärssystem för fastighetsförvaltning och facility management (FM)?

Symetri befinner sig i en stark tillväxtfas och letar nu efter fler medarbetare. Just nu söker vi projektledare och verksamhetskonsulter med goda kunskaper i Landlord, alt andra FM-system, och ekonomistyrning som kommer att arbeta med att utveckla framtidens affärssystem för fastighetsförvaltning och facility management (FM).

Dina arbetsuppgifter:

 • Du kommer att arbeta med systeminföranden, kundstöd, support samt att utbilda våra kunder i den nya generationens affärssystem för fastighetsförvaltning och FM.
 • Du kommer även att vara med i den innovativa processen med att vidareutveckla våra system så att kundernas förvaltningsinformation smart kan användas i förvaltningens olika processer. Våra kunder finns i Sverige, Norge och Finland.
 • Som projektledare tillbringar du mycket tid ute hos kund. Många av resorna görs i bil därför krävs det att du har körkort.

Din bakgrund/personlighet:

 • Du har goda kunskaper i Landlord eller andra typer av FM-systemet.
 • Det är meriterande om du har kunskaper i ekonomi och ekonomistyrning.
 • Du är positiv och lyhörd för våra kunders önskemål och drivs av att hitta kvalitativa lösningar till deras problem.
 • Du har något eller några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • Du tycker om att arbeta med människor och är duktig på att förklara och lära ut.
 • Du är lättlärd och tar gärna egna initiativ.
 • Du är van att arbeta självständigt och kan prioritera och hantera din tid effektivt.
 • Du har god datorvana och kan formulera dig felfritt på svenska och engelska i både tal och skrift.
 • Du är hungrig på att ta ett utökat ansvar i takt med att vårt företag växer.
 • Det finns inte mycket utrymme för stort ego här på Symetri. Vår kultur definieras av våra anställda. Om du tror att du kan leverera på alla ovan nämnda vill vi gärna höra från dig.

 

Vi erbjuder

 • En rolig och flexibel tjänst där du i allra högsta grad har möjlighet att påverka resultatet av ditt arbete.
 • Du kommer att få möjlighet att lära dig av de bästa kollegorna i branschen.
 • Du kommer att arbeta på en modern och trivsam arbetsplats i Göteborg, Stockholm (Solna) alternativt Eskilstuna tillsammans med professionella och roliga kollegor. Kontoren ligger nära bra kommunikationer och det finns smakfulla lunchrestauranger runt hörnet.
 • På Symetri får du möjlighet att utvecklas i ett spännande företag med en stark ägare i Addnode-koncernen. Din insats blir tydlig och viktig i vår organisation. Dessutom har vi en positiv arbetsmiljö och en mycket god stämning råder i företaget. Vi vill gärna att du blir en av våra lagspelare och att du kommer att bidra till vår goda anda. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor.

 

Övrig information

Placering: Göteborg, Stockholm (Solna) alternativt Eskilstuna
Omfattning: tillsvidareanställning.
Start: Urvalsprocessen kommer att ske löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.
Ansvarig rekryterare: Magnus Åstrand (magnus.astrand@symetri.com) 0705-79 33 02.
Vid frågor: kontakta Magnus Åstrand eller Anders Lundgren på 0705-54 03 04 (anders.lundgren@symetri.com).

 

Vilka är Symetri?

Vi erbjuder våra kunder digitala tekniklösningar för att hjälpa dem att växa sin verksamhet och maximera avkastningen på deras mjukvaruinvesteringar så att de t.ex. får lägre utvecklings- och produktionskostnader, minskad materialanvändning och kortare ledtider, för att inte nämna större utrymme för kreativitet och bättre slutresultat.

Med mer än 300 medarbetare, en omsättning på cirka 700 miljoner SEK och mer än 100 000 användare i norra Europa erbjuder vi våra kunder effektiv vägledning i allt från 3D-modellering och simulering till PLM (Product Lifecycle Management) och BIM (Building Information Modelling).

Inom affärsområdet FM utvecklar vi framtidens affärssystem för fastighetsförvaltning och facility management (FM) så att våra kunder kan arbeta mer effektivt i sina processer.

Idag är vi marknadsledande i Nordeuropa, inom dessa områden, för den tillverkande industrin och byggindustrin. Symetri ägs 100% av Addnode GroupDet är meriterande om du har kunskaper i ekonomi och ekonomistyrning.