Kontakt

Undrar du över något? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt!

Vi söker CAD- och PDM-konsult

Vill du vara en av våra nyckelpersoner när det gäller att stötta våra kunder inom tillverkande industri?

Som CAD/PDM-konsult kommer du att vara en viktig resurs för våra säljare när det gäller att presentera Symetris lösningar för industrikunder. Dessutom kommer du att var vår tekniska expert som vägleder och stöttar våra kunder i deras beslutsprocesser och inför kommande projekt, men även vid införande av lösningar då din roll är att införa enhetlig arbetsmetodik och support när lösningen väl är på plats. Dina goda kunskaper i CAD- och PDM-system kommer att vara viktiga i tekniska diskussioner där fokus ofta ligger på problemlösning.

 

Dina arbetsuppgifter

 • Du är ett tekniskt kundstöd i olika projekt.
 • I kundmöten presenterar du Symetris lösningar tillsammans med ansvarig säljare.
 • Du gör förstudier för att analysera våra kunders befintliga verktyg och arbetsmetoder och kommer med förslag på förbättringsåtgärder samt genomför arbetsmetodikprojekt.
 • Vid implementation av CAD- och PDM-lösningar arbetar du med att installera, konfigurera utbilda i systemen liksom att vara ett kompetensstöd.
 • I mån av tid stöttar du vår supportorganisation med din expertkompetens.
 • Ditt arbetsområde är norra Sverige och många av dina arbetsdagar tillbringar du ute hos kund. Övriga dagar arbetar du antingen från något av våra regionkontor i Umeå, Sundsvall eller Ljusdal. Du rapporterar till konsultchefen.

 

 

Din bakgrund/personlighet:

 • Du har goda kunskaper i 3D CAD- och PDM-system (t ex Autodesk Inventor och Vault) liksom erfarenhet av konstruktionsarbete i tillverkande industri.
 • Våra kunder är produktutvecklingsföretag och du har god kunskap och förståelse hur man effektivisera konstruktionsarbetet och öka kvaliteten på produktinformation och dokumentation.
 • Med din pedagogiska, kommunikativa, sociala, ödmjuka och professionella framtoning skapar du förtroende hos kunderna. Du är strukturerad, serviceinriktad, självständig och du har en simultanförmåga.
 • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
 • Du har B-körkort och tillgång till egen bil

 

 

Vi erbjuder:

 • På Symetri får du möjlighet att utvecklas i ett spännande företag med en stark ägare i Addnode-koncernen. Din insats blir tydlig och viktig i vår organisation. Dessutom har vi en positiv arbetsmiljö och en mycket god stämning råder i företaget. Vi vill gärna att du blir en av våra lagspelare och att du kommer att bidra till vår goda laganda. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor.
 • Symetri är verksamma inom Sverige, Finland, Norge, Danmark och England vilket innebär att arbetet kommer att bedrivas ute hos kunder i dessa länder även om Sverige är vårt huvudsakliga arbetsområde.

 

Sök här:

Du söker tjänsten genom att skicka din ansökan och CV via ett e-mail till Anders Mellingen, Director Services.

Har du kompletterande frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta Leif Brink, Sales Northen Sweden, på +46 651-76 04 75 eller Børre Hartviksen, Consultant Manager, på +47 469 68 308. Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

 

Om Symetri

Symetri är Nordens ledande leverantör av modell- och ritningsrelaterad IT med mer än 300 anställda och en omsättning på cirka 700 miljoner SEK. Vi arbetar med implementering av programvaror, utbildning, support och IT-stöd av cad – relaterade system. Våra helhetslösningar är baserade på marknadsledande standardplattformar samt egenutvecklade kompletterande system, inom digitala modeller och informationsstrukturer till bygg-, fastighets- och industrisektorn.