Kontakt

Undrar du över något? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt!

Marknadschef inom bygg- och infrastrukturteam

Vill du bli en del av ett gäng med god sammanhållning och stark säljkultur, med en chef som har fokus på framgång och coaching och ett företag som har hjärtat hos sina kunder?

Vi söker en marknadschef till vårt bygg- och infrastrukturteam i Norden med placering på vårt kontor i Solna.

Vi är ett framgångsrikt marknadsteam på 10 personer i 5 länder som söker en kollega som vill vara med att skapa mervärde för våra kunder. I din roll som marknadschef arbetar du på ett förtroendegivande sätt tillsammans med dina kollegor inom marknad och sälj och har kunden i fokus. Vår vardag innebär att på ett professionellt sätt ha ”många bollar i luften” och ständigt arbeta med relationsbyggande. Som marknadschef ingår du i vårt AEC Management team och är ansvarig för nordiska marknadsaktiviteter tillsammans med våra lokala marknadsförare.

Är det här du?

Våra värden är Passion, Teamwork, Courage och Change och det är givet att du precis som vi delar dessa. Vi söker dig som:

  • Är modig och resultatinriktad med stark vinnarmentalitet
  • Har positivt tänk med go get it attityd
  • Är en skarp kommunikatör med vass penna
  • Har ledaregenskaper och tar ett stort ansvar för dina egna och medarbetares prestationer för att uppnå fantastiska resultat
  • Motiveras av att arbeta mot tydliga mål och mår bra av att arbeta i ett högt tempo
  • Är tydlig, engagerad och professionell så att du ser till att vårt varumärke alltid är representerat med högsta kvalitet och säkerställer förstklassig service
  • Är en strukturerad lagspelare som gillar att sprida energi till teamet

För oss är det även viktigt med jämställdhet och mångfald och därför vill vi att du är med och bidrar till en inkluderande kultur.

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och flera års erfarenhet inom marknad och försäljning. Vi ser gärna att du pratar flera språk, men du skall kunna tala och skriva engelska flytande då detta är vårt koncernspråk. Tjänsten är på heltid och baserad på vårt Solnakontor.

Vill du vara med på vår resa in i framtiden och arbeta med content creation, Marketing & Lead automation och Account Based Marketing? Verkar detta som ett jobb du kan satsa helhjärtat på och din personlighet stämmer in på vad vi söker? Skicka då in din ansökan snarast till trude.berg@symetri.comVi genomför löpande intervjuer och tillsättningar. Sista ansökningsdag är den 30 januari.

 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Trude Berg
Marknads Direktör
trude.berg@symetri.com
+45 6155 2813

Lars Vrennhage
HR chef 
Lars.vrennhage@symetri.com
+46 70 952 71 28