Kontakt

Undrar du över något? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt!

Eller ring oss

Mats Persson, Director, Project Services Business Unit Project Services
Mats Persson Director, Project Services Business Unit Project Services E-postmats.persson@symetri.com Telefon+46 70 603 48 20

Vill du hjälpa byggbranschen att digitaliseras på riktigt?

Då de aktiva projekten i vår molntjänst, BIMeye, nu ökar dramatiskt och sprider sig över Norden, så behöver vi fler ”taggade” kollegor som vill hjälpa våra kunder och partners i dessa.

Vill du hjälpa byggbranschen att digitaliseras på riktigt?

Då är du kanske rätt person för oss!

I egenskap av Nordens ledande leverantör av digitaliseringsstöd till byggbranschen blir vi tillsammans med våra kunder och partners i allt högre grad involverade i spännande projekt med BIMeye, vår samverkanslösning som effektiviserar ett BIM-drivet byggprojekts processer, förbättrar dess informationsflöde och skapar stöd för transparenta beslut med spårbarhet i det samma.

Då de aktiva projekten i vår molntjänst nu ökar dramatiskt och sprider sig över Norden, så behöver vi fler ”taggade” kollegor som vill hjälpa våra kunder och partners i dessa.

Arbetsuppgiften

Vi söker dig som har intresse av att vara med och spela en viktig roll i byggbranschens digitalisering. Kanske den största utmaning som denna bransch stått inför i modern tid, med avseende på förändrade arbetsprocesser.

Din roll i ovanstående blir att stötta våra kunder i deras frågor och behov i processerna runt BIMeye, både på distans (i vår supportfunktion) och ”på plats” med projektspecifik konfiguration, utbildning och införandestöd i kundens projekt.

Önskvärda/meriterande kvalifikationer

Vi tror att du har en bakgrund i en projekterande organisation och har erfarenheter kring ett BIM-projekts processer och dess aktörers behov av information. Det är meriterande om du dessutom har en viss insikt i de processer som pågår efter att en byggnation är färdigställd, dvs. i drifts-, underhålls- & förvaltningsprocesserna av den samma. Du har ett genuint IT och informationsintresse och gillar att arbeta med stora mängder data.

Utöver ovanstående grundläggande önskemål är kunskap om och erfarenhet i följande program meriterande:

  • Graphisoft Archicad
  • Autodesk Revit (Architecture/MEP/Structure)
  • BIMeye

Önskvärda egenskaper

Vi är ett supertight team som älskar vårt jobb och de utmaningar som det innebär, även när inte allt riktigt går som vi har tänkt och som blivande medlem av det teamet så kommer vi att lägga stor vikt vid din personlighet och attityd. Vi arbetar i yttersta framkanten av vad dagens teknologi kan erbjuda, där många stigar framåt är helt otrampade, där helt nya frågor ställs och där facit saknas vilket i sin tur ger utrymme för massor av kreativitet. Allt detta är en situation som bör intressera dig, fascinera dig men framförallt inte skrämma dig. Med detta sagt behöver vi väl nästan inte säga att du skall vara självgående, stresstålig och strukturerad, eller hur!

Vi erbjuder
För dig som vill vara med att påverka den nya generationens systemstöd för byggbranschen erbjuder vi ett stimulerande och omväxlande arbete under professionell ledning. Vi finns i rymliga och moderna lokaler i Stockholm med en absolut närhet till tunnelbana.

Placeringsort
Solna – Stockholm

Du söker tjänsten genom att skicka din ansökan och CV via ett email till Natalia Dusant, natalia@jobbusters.se – Rekryterare på JobBusters. 

Om du har några kompletterande frågor avseende tjänsten, så är du välkommen att kontakta Mats Persson, Director, Business Unit Facility Project Services, via e-mail mats.persson@symetri.com.

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!