Kontakt

Undrar du över något? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt!

Eller ring oss

Tommy Axelsten Stjärngren,
Tommy Axelsten Stjärngren E-posttommy.axelsten.stjarngren@symetri.com Telefon+46 70 677 05 95
Not found image

mars 2018

Chaos desktop stärks med ny lösning för effektivare hantering av metadata

Nu släpps Congeria, en ny molnlösning för dokumenthantering utvecklad av Adtollo som ger effektivare leveranser med hantering av valfri metadata.

Congeria är en konfigurerbar webblösning för arbete med projekt, metadata och dokumenttyper som stärker Adtollos program för dokumenthantering  Chaos desktop.

”Vi såg att det saknades en molnlösning som var bra på att hantera CAD-filer på ett snabbt och effektivt sätt”, säger Stefan Andersson, vd på Adtollo

Congeria är i nuläget marknadens enda projektplats med CAD-stöd och kommer spara mycket värdefull tid för CAD-samordnaren.

"Med Congeria vill vi förenkla och effektivisera leveranser av data i projekten", säger Tommy Axelsten Stjärngren, affärsutvecklare på Symetri

Med smidig synkronisering underlättar Congeria projektsamarbetet och säkerställer att alla parter har tillgång till rätt data vid rätt tid. Congeria ger även projektadministratörer kontroll över hela projektets metadatalistor och med ett intuitivt webbgränssnitt kan kunder lätt logga in på webben och se sina ritningar.

"Tillsammans med Chaos desktop är det datasamordnarens bäste vän”, säger Tommy.

Läs mer om vad Congeria erbjuder här.

Adtollo är utvecklare av Congeria och Symetri hanterar drift, support och försäljning. Just nu erbjuds Congeria kostnadsfritt i 3 månader. Kontakta oss för mer information.

Kontakt

Tommy Axelsten Stjärngren,
Tommy Axelsten Stjärngren E-posttommy.axelsten.stjarngren@symetri.com Telefon+46 70 677 05 95