Kontakt

Undrar du över något? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt!

Transtech

Transtech förenklar hanteringen av produktinformation med lösningar från Symetri

Att kunna hantera information på ett effektivt sätt är helt avgörande vid avancerade tillverkningsprocesser. Transtech använder Autodesk Inventor som konstruktionsverktyg och har även implementerat SOVELIA och Autodesk Vault för att förenkla hanteringen av produktinformation. Transtech är en av Europas främsta leverantörer av rullande materiel, med särskild kompetens inom tillverkning av dubbeldäckartåg och spårvagnar med låggolv.

”Att tillverka aluminiumkarosser till tågvagnar är ett av Transtechs främsta expertisområden. Aluminiumsvetsning är betydligt mer krävande än svetsning av stål, inte minst eftersom exempelvis båda ändarna av en buss måste utrustas med krocktåliga deformationsytor. Möjliga scenarier simuleras för att testa hur bussarna påverkas. Dessutom görs tester i en vindtunnel innan bussarna officiellt kan godkännas och tas i bruk.”

Kai Hermonen, Manager för informationssystem, Transtech Ltd

Smidig implementering
Kai Hermonen har ansvarat för implementeringen av det nya systemet på Transtech. Trots den snäva tidsramen har implementeringen gått smidigt i jämförelse med många andra projekt av samma storlek, vilket man till största del har Symetris experter och deras erfarenhet från tidigare liknande projekt att tacka för.

 

Andreas Näsman, Sales Manager Sweden
Andreas Näsman Sales Manager Sweden E-postandreas.nasman@symetri.com Telefon+46 31 703 40 05
Leif Brink,
Leif Brink E-postLeif.Brink@symetri.com Telefon+46 651 76 04 75
Torbjörn Rask,
Torbjörn Rask E-postTorbjorn.Rask@symetri.com Telefon+46 243 785 61
Ulf Jonsson,
Ulf Jonsson E-postulf.jonsson@symetri.com Telefon+46 651 76 04 73