Kontakt

Undrar du över något? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt!

Kundreferenser inom Product Data Management

Vid produktutveckling och tillverkning är det oerhört viktigt att ha tillgång till korrekta konstruktionsdata, vilket i sin tur kräver att man använder ändamålsenliga lösningar och processer som säkerställer effektiv användning och kontroll av dessa data i samtliga projektfaser. Företagen nedan har funnit sin lösning. Klicka på företagslogotyperna nedan för att läsa mer. 
 

           

           

    

 

 


Abstracta är ett svenskt företag med lång erfarenhet inom akustik med egen fabrik i Småland där både produktion och utveckling sker. Företaget har varit verksamt sedan 1972 och ca 50 % av tillverkningen exporteras i dag världen över. För att fortsatt möta kundernas ökande efterfrågan har Abstracta valt att investera i sin produktutveckling. Med Inventor och Vault som grund har Symetri med hjälp av sin egen programvara Naviate kopplat ihop PDM-systemet med affärssystemet. Detta ökar effektiviteten, kvalitén och spårbarheten för Abstracta hela vägen från utveckling till produktion.


Pronomic är en världsledande leverantör av ergonomiska lyfthjälpmedel och materialhanteringsutrustningar. Genom sin modulära produktdesign och stora erfarenhet av specialanpassningar förser de sina kunder med smarta lyfthjälpmedel anpassade efter individuella behov. Med hjälp av förbättrad ergonomi och användarvänlighet ökar de sina kunders produktivitet samtidigt som de förebygger riskerna för belastningsskador. Som ett led i detta arbete har Pronomic valt att implementera Vault som PDM-system för att öka spårbarheten och kvalitén på sitt konstruktionsunderlag.

Effektivisera ditt företags hantering av produktdata och bli mer konkurrenskraftig

 

Ladda ner vår kostnadsfria e-bok:

Fördelar med att dela produktdata – 5 tips kring hur du kan öka företagets konkurrenskraft

 


Vill du veta mer om PDM? På vår sida ”Allt om PDM” guidar Symetris experter dig igenom allt om hur man säkert lagrar, underhåller och kontrollerar all produktdata som används för att definiera, tillverka och underhålla en produkt under hela dess livscykel. Läs mer här


Du är välkommen att kontakta oss för att diskutera vilken lösning som passar ditt företag bäst:

Andreas Näsman, Sales Manager Sweden
Andreas Näsman Sales Manager Sweden E-postandreas.nasman@symetri.com Telefon+46 31 703 40 05
Mads Storgaard, Sales Director MFG
Mads Storgaard Sales Director MFG E-postmads.storgaard@symetri.com Telefon+45 24 60 82 44
Markku Koistinen,
Markku Koistinen E-postmarkku.koistinen@symetri.com Telefon+358 400 461 153
Morten Øverby,
Morten Øverby E-postMorten.overby@symetri.com Telefon+47 48 22 88 33
Neil Adcock,
Neil Adcock E-postneil.adcock@symetri.com Telefon+44 7980 735 215
Mikko Viertola, Director MFG Business Unit
Mikko Viertola Director MFG Business Unit E-postmikko.viertola@symetri.com Telefon+35 85 04 69 00 10