Kontakt

Undrar du över något? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt!

Välkommen på utbildning hos Symetri!

Ta dina kunskaper till nya nivåer

Vi vet att effektiv och professionell utbildning kan hjälpa dig att öka produktiviteten och att det är precis lika viktigt att investera i kompetens som i rätt programvara.

Just därför bör du anmäla dig till en av våra kurser. Våra instruktörer är tekniskt kunniga och välutbildade och har både lång och bred erfarenhet. Vi arbetar naturligtvis med de senaste programversionerna och tekniken för att kunna erbjuda deltagarna bästa möjliga förutsättningar. Vårt kursutbud omfattar allt från schemalagda kurser på olika nivåer till företagsanpassade kurser och utbildningar direkt på arbetsplatsen.

 

        Stege

  

Vårt mål är att du ska lämna kursen med nya färdigheter som hjälper dig att arbeta mer kreativt.

 

94 % av våra kursdeltagare är mycket nöjda med sina lärare. 

Klicka på någon av flikarna nedan för ytterligare information om vårt kursutbud för tillverkande industri samt process- och anläggningsindustri

Klicka på någon av flikarna nedan för ytterligare information om vårt kursutbud för tillverkande industri samt process- och anläggningsindustri

Grundkurser

Här ser du ett urval av våra grundkurser som t ex har Inventor, Plant 3D, P&ID eller andra Autodeskprodukter som bas. Oavsett om du är nybörjare i 3D-modellering eller har erfarenhet av annat CAD-program och behöver praktiska kunskaper kring vilka möjligheter, verktyg och arbetsflöden ditt verktyg erbjuder, så är detta kurser som ger dig grundläggande arbetsmetodik och gör att du kan arbeta mer effektivt.

"Jättebra och lärorik kurs. Duktig lärare! Stort tack!"

Nästa fas:

Fortsättningskurser

När du gått grundkursen och arbetat aktivt med ditt verktyg under minst ett år är du redo att dina kunskaper till högre nivåer. På fortsättningskurserna breddar och fördjupar du dina kunskaper och blir mer kunnig inom en specifik modul eller ämne.

"Strukturerad, kompetent och metodisk lärare! Bra tempo, man lär sig mycket! Relevant innehåll."

Föregående fas:

Nästa fas:

Specialistkurser

De här kurserna är för dig som redan har stora kunskaper inom ditt verktyg. Du kan själv vara med och påverka innehållet.

"Det är toppen att kurserna hålls i små grupper (4-8 personer), så att alla har möjlighet att ställa frågor. Tummen upp för det!"

Föregående fas:

Nästa fas:

AutoCAD, grund

Föregående fas:

Nästa fas:

Simulation - FEM & CFD

Föregående fas:

Nästa fas:

Företagsanpassade kurser

Ofta kan en skräddarsydd kurs bli den mest effektiva för ditt företag vare sig ni är en grupp som kommer till oss eller vi kommer ut till er. Kursinnehållet anpassas efter ditt företags önskemål och specificeras vid kursbeställning. Deltagarna får en tydlig känsla av att kursen verkligen är anpassad efter dem och kan själva vara med att utforma innehållet och ta upp problemställningar i förväg. Kombinera gärna innehållet i flera kurser. Kontakta oss med era önskemål.

Mer information.

Föregående fas:

Sovelia-eng-campaign-page.png Naviate-campaign-page.png (1) ADSK-platinum-campaign-page.png authorised-training-campaign-page.png