Kontakt

Undrar du över något? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt!

Eller ring oss

Andreas Näsman, Sales Manager Sweden
Andreas Näsman Sales Manager Sweden E-postandreas.nasman@symetri.com Telefon+46 31 703 40 05
Not found image

september 2018

Anmälan är öppen: The Future of Scandinavian Manufacturing

Ett event för dig inom tillverkandeindustrin. Att den som inte utvecklas kommer avvecklas blir mer och mer sant för varje dag som går. Vi är mitt i den fjärde industriella revolutionen och en våg av ny tillgänglig teknik. Rätt tillämpat kan denna teknik genom digitalisering av verksamheten ge en ökad konkurrenskraft för ert företag. Autodesk, tillsammans med deras återförsäljare - NTI, CadCraft och vi på Symetri vill välkomna dig till The Future of Scandinavian Manufacturing.

Vad kan du förvänta dig?
Vi hoppas kunna ge inspiration, strategi och verktyg för att ta er verksamhet till nästa nivå. Vi kommer bland annat ha Ashkan Fardos, TEDx talare och digitaliseringsforskare tala om "hur alla har missförstått digitaliseringen", Asif Moghal från Autodesk kommer att tala om vad som krävs för att skapa en konkurrensfördel och vi kommer även ha en paneldiskussion på scen där det finns tillfälle för dig att ställa frågor kring industrins utmaningar och om digitalisering i praktiken.

Under eftermiddagen kommer vi ha två spår som fokuserar mot ledning respektive användare.
På ledningsspåret erbjuder vi en interaktiv workshop där du tillsammans med andra i liknande situation under kunnig ledning diskuterar vilka utmaningar som branschen står inför och vilka verktyg som finns tillgängliga för att hamna i framkant. Workshopen är utformad för att göra det möjligt för dig som befinner sig i en beslutsfattande roll att kunna identifiera vilka möjligheter som är prioritet för er verksamhet samt hur du kan börja förbättra effektiviteten inom dessa områden.

På användarspåret kommer vi visa värdet av Inventor som en del i vår Product Design & Manufacturing Collection, vi kommer visa nya sätt att förbättra det interna och externa samarbetet med design & produktdata samt hur man blir mer produktiv med Autodesk Inventor. Det kommer också finnas en Question Bar på plats under hela dagen där du kan träffa Autodesk Experter som har svar på alla dina frågor.

Datum, Plats, Tid:
Nalen, Stockholm
22:a November 2018
09.30-17.00

Anmäl dig idag!

Kolla in videon från förra eventet

Kontakt

Andreas Näsman, Sales Manager Sweden
Andreas Näsman Sales Manager Sweden E-postandreas.nasman@symetri.com Telefon+46 31 703 40 05