Kontakt

Undrar du över något? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt!

Eller ring oss

Martin Burrows,
Martin Burrows E-postmartin.burrows@symetri.com Telefon+46 70 482 88 96

Infrastruktur

Digital information, analyser och verklighetstrogen grafik.

Infrastruktur
För att leverera infrastrukturprojekt som håller måttet på dagens konkurrensutsatta marknad måste de innehålla omfattande digital information om den fysiska miljön. Tack vare möjligheten att modellera och projektera i 3D, vända och betrakta ur olika vinklar och sedan använda BIM-modellen för att planera, visualisera, simulera och analysera olika konstruktionsalternativ, ökar man möjligheten att färdigställa ett projekt under loppet av några få dagar, eller timmar, beroende på komplexitet

 

Det krävs en hel del idag för att lyckas med infrastrukturprojekt, eftersom kunderna kräver mer exakta kostnadsberäkningar och förväntar sig konstruktioner med verklighetstrogen grafik och effektfulla visuella presentationer och animeringar av sina projekt.

 

 

Med sådana krav är det oerhört viktigt att ha tillgång till en BIM-lösning med stöd för lokala, branschanpassade standarder och format samt kundanpassade processer. 

 

Genom att arbeta modellorienterat (BIM) har alla projektintressenter tillgång till samma data, vilket innebär en rad olika fördelar. Man kan t.ex. utvärdera olika konstruktionsalternativ och se över logistiken på byggplatsen och på så sätt upptäcka eventuella problem redan innan byggnationen påbörjas. Man kan även exportera data från modellen för automatiserad maskinstyrning, vilket resulterar i en mer effektiv och korrekt byggprocess. 

Kontakta oss. Med Symetri som partner kan du låta dina innovativa idéer forma framtiden.

Martin Burrows,
Martin Burrows E-postmartin.burrows@symetri.com Telefon+46 70 482 88 96